Canalele oficiale de artist

Am lansat Canalele oficiale de artist, concepute ca o locație cuprinzătoare pentru a ajuta artiștii să interacționeze cu milioane de fani din lume.

Fie că ai contract cu o casă de discuri sau ești artist independent, poți să fii recompensat(ă) pentru munca ta.

În plus, înseamnă un grad de control mai ridicat asupra prezenței tale pe platformă, inclusiv în noua aplicație Muzică YouTube.

Află mai multe despre Canalele oficiale de artist

Interacționează cu fanii în moduri unice

Totul se rezumă la conexiuni semnificative și reale! Prin fila Comunitate, YouTube le oferă artiștilor un mod unic de a-și amplifica muzica prin interacțiuni directe cu milioane de fani.

Poți să folosești postările în Comunitate pentru a interacționa cu publicul prin text, videoclipuri live, imagini, GIF-uri și multe altele.

Poți să răspunzi la comentarii, să citești mesaje private, să vezi videoclipurile la care ai contribuit și să accesezi lista de abonați ai canalului.

Află mai multe despre Comunitate

Comunitate Comunitate

Transmite live pentru întreaga lume

Este mai ușor decât oricând să le oferi fanilor avanpremiere, să le arăți scene din culise sau să faci anunțuri importante.

Poți să te adresezi milioanelor de spectatori cu o atingere și să îi incluzi în parcursul tău de artist.

Află mai multe despre live

Live Live

Promovează-ți turneul și vinde bilete

Atât pe platformă, cât și în afara sa, YouTube se angajează să ajute artiștii să dezvolte conexiuni semnificative cu fanii.

Acum, poți să-ți promovezi evenimentele live pe YouTube.

Dacă mergi în turneu în Statele Unite și vinzi bilete prin Ticketmaster, YouTube poate să promoveze datele turneului pe paginile de vizionare ale videoclipurilor.

Află mai multe despre vânzarea biletelor

Vânzarea biletelor Vânzarea biletelor

Date statistice YouTube

Una dintre cele mai avansate suite de date statistice, care te vor ajuta să rămâi la curent cu rezultatele tale. Află mai multe despre cum interacționează fanii din lume cu conținutul tău. Interacționează cu ei când și unde contează.

Află mai multe despre datele statistice

Ultimele noutăți