Τα Επίσημα κανάλια καλλιτεχνών μας

Κυκλοφορήσαμε τα Επίσημα κανάλια καλλιτεχνών, σχεδιασμένα ως τον απόλυτο προορισμό που θα βοηθήσει τους καλλιτέχνες να αλληλεπιδρούν με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Είτε έχετε συμβόλαιο είτε είστε ανεξάρτητοι, μπορείτε να λάβετε επιβράβευση για τη δουλειά σας.

Επιπλέον, αυτό σημαίνει ότι έχετε μεγαλύτερο έλεγχο της παρουσίας σας στην πλατφόρμα, καθώς και στη νέα εφαρμογή Μουσική YouTube.

Μάθετε περισσότερα για τα Επίσημα κανάλια καλλιτεχνών

Συνδεθείτε με θαυμαστές με μοναδικούς τρόπους

Στόχος είναι η ουσιαστική και πραγματική σύνδεση! Μέσω της Κοινότητας, το YouTube παρέχει στους καλλιτέχνες έναν μοναδικό τρόπο να προωθούν τη μουσική τους αλληλεπιδρώντας απευθείας με εκατομμύρια θαυμαστές.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις αναρτήσεις Κοινότητας για να αλληλεπιδράτε με το κοινό σας μέσω κειμένου, ζωντανών βίντεο, εικόνων, κινούμενων GIF και άλλων τρόπων.

Μπορείτε να απαντάτε σε σχόλια, να διαβάζετε προσωπικά μηνύματα, να βλέπετε βίντεο που σας έχουν αναφέρει ως συντελεστή ή να βλέπετε τη λίστα συνδρομητών του καναλιού σας.

Μάθετε περισσότερα για την Κοινότητα

Κοινότητα Κοινότητα

Βγείτε ζωντανά στον κόσμο

Πλέον, είναι πιο εύκολο από ποτέ να δώσετε στους θαυμαστές μια μικρή γεύση, να τους δείξετε πλάνα από τα παρασκήνια ή να κάνετε μια μεγάλη ανακοίνωση.

Μπορείτε να προσεγγίσετε εκατομμύρια κόσμο με μόλις ένα άγγιγμα και να τους πάρετε μαζί στο ταξίδι σας.

Μάθετε περισσότερα για τις ζωντανές ροές

Live Live

Προωθήστε τις περιοδείες σας και πουλήστε εισιτήρια

Εντός ή εκτός πλατφόρμας, το YouTube έχει στόχο να βοηθάει τους καλλιτέχνες να δημιουργούν ουσιαστικές σχέσεις με τους θαυμαστές τους.

Πλέον, μπορείτε να προωθείτε τις ζωντανές εκδηλώσεις σας στο YouTube.

Αν κάνετε περιοδεία στις ΗΠΑ και πουλάτε εισιτήρια μέσω Ticketmaster, το YouTube μπορεί να προβάλλει τις ημερομηνίες περιοδείας σας στις σελίδες παρακολούθησης των βίντεό σας.

Μάθετε περισσότερα για την έκδοση εισιτηρίων

Έκδοση εισιτηρίων Έκδοση εισιτηρίων

YouTube Analytics

Μία από τις πιο προηγμένες σουίτες στατιστικών στοιχείων που σας βοηθά να βλέπετε την πρόοδό σας. Μάθετε για το πώς αλληλεπιδρούν οι θαυμαστές σας σε όλο τον κόσμο με τη δουλειά σας. Συνδεθείτε μαζί τους όποτε και όπου έχει σημασία.

Μάθετε περισσότερα για το analytics

Τελευταία νέα